top of page
6e7b27bd-f24d-4844-834b-11a11c058305 2.jpg

Bike Camp Altea 

BIKE CAMP ALTEA 

Bike Camp Altea er Feriestemning kombineret med Cykling i de spanske bjerge.
Vil du gerne prøve kræfter med de Spanske bjerge uden at skulle bekymre dig om at finde de bedste ruter. Og vil du også gerne nyde et glas vin, spise lækker Spansk mad med udsigt ud over det azurblå middelhav så er Bike Camp Altea lige noget for dig.


Ophold på 4 stjernet hotel med fuld pension, beliggende helt ned til stranden.
Guidede cykelture hver dag.
Fuld pension - morgen. middags og aften buffet.

Se fuld beskrivelse længere nede på siden.

Habitaciones 1.jpg

Hotellet ligger helt ned til vandet

På hotellet er der havudsigt fra alle værelser og hotellet har gennem de sidste år udviklet sig til det mest cykelvenlige hoteller i Altea / Calpe området. Mange af de største cykelhold benytter dette hotel til deres træningssamling i vintermånederne.

 

Hotellet er 4 stjernet og er siden 2018 fuldstændig renoveret og fremstår idag som et nyt topmoderne hotel med faciliteter som, Fitness, spa område, skønhedsklinik, poolområde med adgang direkte til stranden som ligger 10 m fra poolen.

 

Hotellet har Bike Zone som er et eksklusivt center for cyklister, der kan rumme mere end 200 cykler. Separat cykelkælder med adskilte grupperum, vaskeplads, vaskemaskiner og tørretumblere samt vaskepulver til fri afbenyttelse af deltagere på Bike Campen. Derudover er der værksted/værktøj etc.

Altea ligger 45 minutter fra Alicante lufthavn og hotellet ligger kun 10 minutters gang fra den gamle bydel i Altea.

Klub og virksomhedstilbud

Bike Camp Altea bliver kun arrangeret på forespørgelse af grupper på min. 10 personer. 

Hvis du er en cykel eller triklub, virksomhed eller erhvervsnetværk, laver vi et skræddersyet tilbud til jer. Vi vil være til stede under hele opholdet og være cykelguider samt lave oplæg om fx kost, træning eller Bekim Christensen's  Tour de France deltagelse og liv som professionel cykelrytter. 

Send forespørgelse til bikecampspain@gmail.com eller skriv på WhatsApp +34 634 357 593

IMG_8730.HEIC

Lissi fortæller hendes oplevelser fra Campen

Altea bikecamp uge 43 2021
Kære Fie og Bekim
Tusind tak for den bedste cykelferie. Ugen har levet mere end fuldt op til mine forventninger om, at opleve det smukke bjergrige område med varierende cykelruter med masser af højdemeter, stigningsprocenter og nedkørsler med fart. Som almindelig motionist, har jeg følt mig helt tryg og udfordret lige præcis på mit niveau. Hotellets lækre faciliteter er blevet nydt og min indre ferieturist er blevet tilfredsstillet med bl.a. gåtur i Alteas ældre bydel. 
Humøret har været højt og stemningen let og appetitten stor 😊
Tak til jer 🙏 de bedste guider, Fie og Bekim.
De bedste anbefalinger herfra 🤩
Kærlig hilsen Lissi

Klimaet i Altea

Altea byder på mere end 300 solskinsdage og milde vintre med en gennemsnits temperatur på 18º. Dermed er det et af de mest vejrsikre områder i Spanien i vinterhalvåret. 

Best roads of Calpe/Altea

Altea ligger 10 km fra den kendte cykelby Calpe, men i Altea slipper du for storbytrafik når du skal ud at cykle. For lige over for hotellet ligger en lille vej som giver perfekt adgang til bjergene og fantastiske oplevelser samt billedeskønne views. Området byder på perfekt cykelterræn med ugenerede veje i bjergene. Sværhedsgraden af stigningerne er varierende, og der er derfor noget for alle.  

For dem der ikke cykler

Selve hotellet har nogle skønne faciliteter bl.a. et super lækkert poolområde hvor man kan sidde og nyde udsigten. Hoppe en tur i poolen eller havet som er 10 meter fra poolen. Der er også en luksus spa afdeling på hotellet.

Derudover ligger den charmerende by Altea i gåafstand. En lille by med hvidkalkede husmure og smalle gader, en gammel bydel samt en lang strandpromenade.

Der er også gode muligheder for at gå og vandre nogle ture fx i Parc Natural de la Serra Gelada hvor man kan vandre op på en lille bjergtop i 430 meters højde helt ud til vandet .

Man kan også tage med et lille tog på udflugt til de nærliggende byer som Denia, Benidorm eller Alicante – man kan hoppe på toget 300 meter fra hotellet.

Se mere om Altea her https://www.bekimchristensen.dk/post/visit-altea

a0917d37-9df5-4338-9c00-e6135eb8f3f6.jpg

Opholdet Indkluder følgende

 • Nye fantastiske ruter hver dag med Danske cykelguider.

 • Hotelovernatninger i standard dobbeltværelse på Hotel Cap Negret**** 

 • Morgenbuffet

 • Middagsbuffet (åbent til 17:00 for cykel gæster efter aftale)

 • Aftenbuffet

 • Vand til frokost og aftensmaden.

 • Vaskemaskiner og tørretumblere til fri afbenyttelse.

 • Sengelinned, håndklæder

 • Fri WIFI på hele hotellet

 • Aircon på værelserne

 • Havudsigt fra alle værelser

 • Lufthavns transfer fra Alicante lufthavn til hotel.

Opholdet Indkluder ikke

 • Flyrejsen

 • Cykelleje (vi formidler gerne kontakt til udlejningsfirma)

 • Drikkevare

IMG_0479.HEIC

DIN FLYREJSE

Du skal selv booke og betale din flyrejse,

Vueling, RyanAir og Norwegian flyver fra enten Billund eller København direkte til Alicante.

Du skal selv booke og betale din flyrejse, men hvis du flyver til Alicante sørger vi for at du kommer sikkert frem og tilbage mellem lufthavn og hotel.

bottom of page