top of page
IMG_4407.JPG

Hvem er vi

Bike Camp Spain er cykelrejser i Spanien arrangeret af Bekim Christensen og Fie Østerby.

 

Bekim Christensen er tidligere professionel cykelrytter hvor han bl.a. var med til at vinde holdkonkurrencen med Team CSC i 2003. I dag er han triatlet og coach. Bekim har mere end 30 års erfaring med træning og har en kæmpe viden som i dag bliver givet videre til hans dedikerede atleter på både motionsniveau til eliteniveau!

 

Fie Østerby er elite cykelrytter og har deltaget i flere store cykelløb særligt i Spanien hvor hun kører op med de bedste bjergryttere i verden.

 

I december 2018 flyttede vi til Girona efter at have tilbragt 6 måneder i en autocamper og kørt 25.000 km i Europa i søgen efter vores nye hjem. Girona blev endestation og her har vi boet lige siden! I Girona har vi kunnet forbedre vores træningsforholde og dedikere os 100% til vores sport, samtidig med at vi nyder de fantastiske omgivelser og muligheder Girona har at byde på.

Eat-Sleep-Cycle-Costa-Brava-057.jpg

Oplev Spanien som en lokal

I 2020 startede vi Bike Camp Spain op, hvor vi har givet fantastiske cykeloplevelser til glade cykelgæster i Altea! Vores mission er at give vores kunder en fantastisk cykeloplevelse hvor de kan læne sig tilbage og bare nyde turen og de fantastiske omgivelser Spanien har at byde på!

 

Vi bestræber os på at vores gæster føler sig trygge i vores selskab når vi guider dem rundt på vejene og at de får en masse gode oplevelser med sig hjem i bagagen både fra cykelturene og alt den tid imellem!

 

Når man deltager på vores Bike Camp’s, får du ikke bare guidede cykelture, men også en masse erfaringer og gode råd fra to professionelle atleter der har mere end 40 års erfaring tilsammen som vi glædeligt deler ud af! Vi viser dig de bedste veje i både Girona og Altea og kender områderne som en lokal og du vil derfor kunne føle dig tryg og med vores erfaring og kendskab til området og vejret, bestræber vi os altid på at vi kører i de rigtige retninger og planlægger dagene efter hvor det er bedst og sikrest at køre.

Eat-Sleep-Cycle-Costa-Brava-041.jpg
bottom of page