top of page

Cykel Guide Girona

Hvorfor hyre os som Guide

Siden 2018 har vi boet i Girona, hvor vi har haft vores daglige træning og kender derfor alle de bedste veje i Girona som en lokal! Med os som guider kan du føle dig tryg og vide dig sikker på at du kommer sikkert rundt på de bedst veje. Med vores erfaring og kendskab til området og vejret, bestræber vi os altid på at vi kører i de rigtige retninger og planlægger turene efter hvor det er bedst og sikrest at køre. Med os som guider vil du få en fantastisk natur og cykel-oplevelse på de skønne veje ved og omkring Girona.

Vi er ikke ”bare” guider men også professionelle atleter og har derfor en masse erfaringer fra vores liv og karriere som vi gerne giver videre og der vil være rig mulighed for at få en masse tips og læring på cyklen, men også røverhistorier fra fx Bekim’s Tour de France deltagelse. Læs mere om os her.

Da Girona området er beriget med utrolig mange veje og rute muligheder, kan det være svært at finde rundt og du kan let fare vildt eller ende på de store trafikerede hovedveje. Med en guide vil du opleve de bedste sider af Girona.

Den bedste måde at virkelig nyde det charmerende område, er ved at hyre en lokal guide som vil kunne give dig den bedste oplevelse uanset om du ønsker en tur mod kysten og de smukke havudsigter, eller om du vil udfordres med ture i bjergene.

PRISER

Fra 0 - 3 timer  -   90 euro pr. Guide. Derefter 30 euro pr. ekstra time


TIden er fra aftalte afgangstidspunkt til vi er tilbage . Og det er inklusiv kaffe pauser og hvad ellers der nu kan forlænge tiden. Afgangs sted kan godt være andre steder end Girona, men max 45 km væk fra Girona og der vil da være et tillæg.

 

Ved grupper på mere end 4 personer, spørg efter pris.

Fie Østerby  

 bikecampspain@gmail.com

Bekim Christensen  

 bikecampspain@gmail.com

 GUIDE - FIE ØSTERBY

Fie Østerby, er Dansk professional cykelrytter. Hun er 30 år gammel og startede med at cykle for 10 år siden. Hendes første år som professionel var i 2019 og hendes styrke er bjerge.

www.fieoesterby.com

  • Facebook
  • Instagram
IMG_3580.jpg

GUIDE - BEKIM CHRISTENSEN

Bekim Christensen, er Dansk professionel triatlet og tidligere professionel cykelrytter. Han er 49 år og startede med at cykle da han var 12 år. Han har deltaget i alle de største løb, som blandt andet Tour de France, La Vuelta, Paris-Roubaix, Tour of Flanders etc.. Nu er han professionel triatlet og bor i Girona Spanien.

www.bekimchristensen.dk

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon
bottom of page