top of page
JPEG-billede-EB231DD0F486-1.jpeg

Cykel Guide

De bedste veje i Girona

Lad os vise dig de bedste veje i Girona området og få en fantastisk cykeloplevelse.

Siden 2018 har vi boet i Girona, hvor vi har haft vores daglige træning og kender derfor alle de bedste veje i Girona som en lokal! Med os som guider kan du føle dig tryg og vide dig sikker på at du kommer sikkert rundt på de bedst veje. Med vores erfaring og kendskab til området og vejret, bestræber vi os altid på at vi kører i de rigtige retninger og planlægger turene efter hvor det er bedst og sikrest at køre. Med os som guider vil du få en fantastisk natur og cykel-oplevelse på de skønne veje ved og omkring Girona.

Hvorfor os

Vi er ikke ”bare” guider men også professionelle atleter og har derfor en masse erfaringer fra vores liv og karriere som vi gerne giver videre og der vil være rig mulighed for at få en masse tips og læring på cyklen, men også røverhistorier fra fx Bekim’s Tour de France deltagelse. Læs mere om os her.

Hvorfor hyre en Cykelguide

Da Girona området er beriget med utrolig mange veje og rute muligheder, kan det være svært at finde rundt og du kan let fare vildt eller ende på de store trafikerede hovedveje. Med en guide vil du opleve de bedste sider af Girona.

Den bedste måde at virkelig nyde det charmerende område, er ved at hyre en lokal guide som vil kunne give dig den bedste oplevelse uanset om du ønsker en tur mod kysten og de smukke havudsigter, eller om du vil udfordres med ture i bjergene.

Eat-Sleep-Cycle-Costa-Brava-060.jpg

Hvorfor Girona?

Girona kan noget helt unikt! Foruden de mange rutemuligheder, er vejene meget stille og du kan kører mange kilometer uden at møde en bil. Og de biler man møder, er meget tålmodige og holder de 1,5 meter afstand når de overhaler og du føler dig derfor meget tryg på vejene. Omgivelserne er utrolig smukke uanset hvilken retning du kører i… ja, fra Girona kan man faktisk kører i alle retninger og på 7 dage kan man kører i 7 forskellige retninger..

Girona byder på et meget alsidigt terræn med alt fra store bjerge, mindre stigninger til flade tonserruter. Ja, det kan lidt af hvert og så er der i øvrigt ganske få regnvejrsdage i løbet af året.

 

Girona er særligt kendt for at huse mange professionelle cykelryttere og triatleter. Det er der selvfølgelig helt særlige grunde til og du finder nok ikke et meget bedre område end Girona at cykle i.

Udover at du får mulighed for at træne på de samme veje som profferne, vil du sandsynligvis også møde nogle af dem på vejene!

TESTIMONIALS

"I already miss our rides!!! I would like to thank you to show me the beautiful gironas rides, i felt comfortable and safety in that roads, after all I was w/ my adorable local guide 😁😁😁. Thank u again and see u next year"

Mayte / Brazil

JPEG-billede-469D56371A5F-1.jpeg

 GUIDE - FIE ØSTERBY

Fie Østerby, er Dansk professional cykelrytter. Hun er 30 år gammel og startede med at cykle for 10 år siden. Hendes første år som professionel var i 2019 og hendes styrke er bjerge.

www.fieoesterby.com

  • Facebook
  • Instagram

GUIDE - BEKIM CHRISTENSEN

Bekim Christensen, er Dansk professionel triatlet og tidligere professionel cykelrytter. Han er 49 år og startede med at cykle da han var 12 år. Han har deltaget i alle de største løb, som blandt andet Tour de France, La Vuelta, Paris-Roubaix, Tour of Flanders etc.. Nu er han professionel triatlet og bor i Girona Spanien.

www.bekimchristensen.dk

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon

PRISER

Fra 0 - 3 timer  -   90 euro pr. Guide 

Derefter 30 euro pr. ekstra time

Ved grupper på mere end 4 personer, spørg efter pris


TIden er fra aftalte afgangstidspunkt til vi er tilbage . Og det er inklusiv kaffe pauser og hvad ellers der nu kan forlænge tiden. Afgangs sted kan godt være andre steder end Girona, men max 45 km væk fra Girona og der vil da være et tillæg.

 

Fie Østerby  

 bikecampspain@gmail.com

Bekim Christensen  

 bikecampspain@gmail.com

bottom of page