top of page
mgasch_XPDTN3GIRONA_190522__DSC9965 copy.JPG

GIRONA - ROCACORBA

GIRONA - ROCACORBA

Uge 22 - 8 overnatninger - 25. maj - 2. juni 2024

Denne EKSLUSIVE tur til Girona og Rocacorba er den ultimative oplevelse for cykelglade danskere! 8 dage i skønne omgivelser i Europas cykelmekka, Girona.

Denne uge er en kombination af Girona’s charmerende by og liv, samt bjergenes idyl og ro på Can Campolier, ved foden af den ikoniske stigning Rocacorba.

Lad os starte ugen med Girona’s charmerende by hvor vi bor på et hotel i den charmerende gamle bydel hvor der bliver mulighed for at opleve byens pulserende liv og hyggelige stemning.

Girona by huserer mange professionelle cykelrytter og byen emmer af cykling med et utal af cykelcafeer og butikker. Udover det byder byen på en masse spændende kultur og historie med den game bymur og smukke storslået katedral, til nutidens kamp for selvstændighed, kan man tydeligt mærke at Girona er hovedstad for Katalonien!

 

Efter et par dage i byen med fede cykelture og kultur oplevelse i Girona, cykler vi ud til et idyllisk landsted ved foden af den ikoniske stigning, Rocacorba. Din bagage bliver transporteret til stedet og vi cykler en god tur i bjergene og ender på turens sidste base hvor der er plads til afslapning og en helt unik oplevelse i et autentisk og smukt landsted fra det 17. århundrede. Dette typisk gamle catalanske landsted er beliggende 1,5 km fra Banyoles søen og der er direkte adgang til nogle af de mest ikoniske stigninger og udsigt til de store Pyrenæer.

LUKSUS I CAN CAMPOLIER

Stedet har kun 13 dobbeltværelser og der er derfor begrænset pladser, men også en helt unik mulighed da vi bliver de eneste på stedet og her bliver der plads og tid til ren afslapning ved poolen og lækre middage med privat kok på stedet. Dette bliver en uforglemmelig tur og det er oplagt at tage kone/mand med som ikke cykler, da der er rig mulighed for at opleve Katalonien og de smukke omgivelser – både i Girona by og på det idylliske landsted.

 

Ved at rykke fra Girona by til Rocacorba Cycling, kommer vi tættere på bjergene og herfra kan vi cykle nogle helt unikke ruter og kommer længere ind i bjergene og et mere udfordrende terræn. Denne uge er et perfekt mix af det charmerende byliv i Girona og de mest ikoniske ruter og den landlige idyl i bjergene.